MXSM Västerås 

HejI helgen var det åter igen dags för Mxsm i Västerås efter ett uppehåll på sm tävlingar i cross i sommar så var det kul att få ställa sig bakom grinden igen.

Det senaste tävlingen jag körde var SM i enduro i Skövde där jag slutade som 4a i SM2 klassen, det var väldigt roligt att testa på ett enduro SM igen då det är väldigt sällan jag har möjlighet till det.

Denna helgen har varit ganska bra överlag, det enda negativa egentligen var att jag gjorde en vurpa i både heat 2 och 3.

Äntligen kunde jag få till ett hyfsat tidskval och slutade 8a i min grupp.

I heaten fick jag placeringarna 10-10-9 och 7a totalt för dagen.

Hade något mer på gång i sista heatet då jag låg 6a med egentligen ett led med förare ändå upp till första plats, tyvärr så förstörde min vurpa en topp 5 placering men kunde ändå köra upp mig från 14 till 9 efter min vurpa.

Nästa tävling blir division 1 serien nästa helg tillsammans med Göta.

Stort tack till alla som hjälper mig! 

/ Rikard Hansson