EM Italien

Hej!

Nu var säsongen igång igen och tänkte försöka skriva några rader här efter varje tävling så ni kan följa med om vad som händer.

Har i helgen kört den första EM deltävlingen i enduro som var i Italien, och till i år så har Svemo gjort en satsning då dem tar med de svenska förarnas motorcyklar och reservdelar och vi förare kan då flyga till tävlingarna, jag och min flickvän flög ner till Italien på tisdagen för att börja gå alla prov och försöka memorera allt eftersom man inte får köra på banorna innan tävlingen.

Eftersom detta var min första internationella enduro tävling så var det ganska mycket att tänka på för mig och även mycket att memorera.

Resultatet blev 6a på lördagen och 4a på söndagen, och det jag kan se är att jag tappade mycket tid på enduro provet som var väldigt tekniskt och svårt. 

Det positiva var att jag lärde mig längs med tävlingen och åkte snabbare och snabbare och närmade mig de förare som var framför mig, missade dock pallen med 4 sekunder på söndagen.

Nästa helg är det dags för första SM tävlingen för året som går i Hässleholm.

/ Rikard Hansson