SM Hässleholm

Hej!

Har i helgen kört de två första SM deltävlingarna i enduro för året, tävlingarna gick i Hässleholm och var en riktigt lärorik helg.
Dag 1 så gjorde jag lite för mycket vurpor och misstag blandat med endel bra prov resultat här och där, tyckte ändå att körningen stämde bra och att jag åkte bättre för ju mer jag fick köra, slutade som trea i min klass SM2 och åtta totalt utav alla klasser.
Dag 2 inledde jag lite bättre och kände direkt att jag vågade trycka på mer när jag lärt känna banan bättre, var denna dagen oftare närmare täten än på lördagen så jag märkte ganska tydligt även på söndagen att ju mer tid jag fick med banan ju närmare kom jag.

Slutade denna dag även som trea i klassen SM2 och sjua totalt i alla klasser sammanslaget.


Överlag är jag ganska nöjd med helgen men känner ändå att jag närmar mig de framför så självklart vill jag ha en bättre placering, nästa SM går på hemmaplan i Tibro 12-13 maj så då har jag chans att ta revansch!

/ Rikard Hansson