SM Tibro 

HejFörra helgen som var så var det dags för årets andra SM deltävling som gick på hemmaplan i Tibro, var en tävling med mycket varierande prov med allt ifrån riktigt svår terräng med rötter och sten till sand och crossbana.

Jag hade lagt stort fokus innan tävlingen på att gå alla prov och försökt memorera allt så bra jag kunde, det visade sig ge resultat då jag lyckades förbättra mitt resultat från förra SM tävlingen.

På lördagen slutade jag som 5a totalt och 2a i min klass, och till söndagen så visste jag att jag alltid brukar åka bättre så jag hade en bra känsla, söndagen började bra då jag ledde min klass och var 3a totalt efter första varvet, lyckades sedan dryga ut min ledning i klassen och även klättra till andra plats i totalen när man slagit ihop alla klasser.

Mycket roligt att få vinna min första SM tävling på hemmaplan i Tibro och även få min bästa totalplacering hittills.

Nu är jag på väg till Rumänien för att köra den andra EM deltävlingen för året, blir att spendera torsdag och fredag till att gå alla prov och förbereda mig så bra jag kan.

Hörs efter helgen.

/Rikard Hansson