EM Rumänien 

HejÄr nu hemma i Sverige igen efter att ha kört EM deltävling nummer 2 i Rumänien.

Var endast 2 prov denna deltävling och dem bestod av ett crossprov och ett enduroprov.

Lördagen började ganska bra och jag var 9a totalt direkt på första provet, sedan rullade det på ganska bra hela dagen och jag låg tvåa i min klass i stort sett hela dagen.

På det sista varvet så körde jag tyvärr in i en stubbe och mosade hela mitt avgasrör, för att kunna köra vidare blev jag tvungen att montera av hela avgasröret på transporten för att kunna köra det sista provet, tappade tid på denna miss och slutade då 4a i min klass och 18 totalt.

Söndagen började ungefär liknande och jag var med som 4a i min klass direkt, kunde sedan öka lite mot slutet och jag kunde gå upp som trea i klassen och även dryga ut avståndet lite, slutade som 13 totalt.

Så förutom incidenten med avgasröret så var det en bra helg och jag känner mig laddad för SM i Östhammar nästa helg!

/Rikard Hansson