SM ledare.

Hej!Nu har det varit 2 helger med tävlingar och riktigt härligt sommarväder.

För 2 helger sedan körde jag stångebro slaget som är ett varvlopp över 3 timmar, slutade där tvåa totalt och vinst i elitklassen.

Nu i helgen har vi varit i Östersund och kört enduro sm, lördagen gick bra och jag slutade som 3a totalt och 2a i min klass, söndagen gick nästan lika bra då jag slutade som 3a totalt och 3a i klassen, så nu leder jag SM 2 klassen med 2 dagar kvar att köra! Ligger även 3a i totalcupen där alla klasser är ihopslagna. Tyvärr fick tävlingen avbrytas tidigare då Erik Appelqvist vurpat på sträcka 8a och skadat sig allvarligt, håller alla tummar för att Erik återhämtar sig och blir återställd.


Nästa tävling är EM som går i Skövde den 10-12 augusti vilket jag ser mycket fram emot.

/Rikard Hansson