EM Skövde 

HejHar i helgen kört den tredje deltävlingen av EM serien i enduro som gick i Skövde, otroligt roligt att få köra en EM tävling på hemmaplan och med inslag som slalombacken gjorde det grymt häftigt.
Annorlunda från tidigare EM så körde vi en prolog på fredag kvällen, tyvärr gjorde jag en vurpa och förlorade därmed 11 sekunder på ledaren,

Lördagen började inte så bra då jag ville köra ikapp det som jag tappade på fredagen vilket resulterade i många misstag och att jag tog i lite för mycket, avslutade något bättre men var alldeles för dåligt från början, slutade då som 4a i min klass och 25 totalt av alla klasser.
Söndagen började lite bättre och jag var mer på direkt från början, var med som topp tio i totalen och trea i klassen direkt från början och kunde även öka lite under dagen och gick upp som 5a totalt och 2a i min klass när dagen var slut. Slog även till med att vara total snabbast på dagens sista prov vilket var mycket roligt eftersom det var som ett delmål med helgen.

Med det så gick jag upp som 2a i tabellen i klassen över 250 4-takt.

Vill passa på att tacka alla som kom och hejade och gjorde det till en grym tävling och publikfest.

Nästa tävling blir SM i Laxå vilket ska bli riktigt roligt.

/ Rikard Hansson